Zvezdni dnevi grmenja na Vranskem

  • 08.09.2016
  • Anže Berlič
#

Mercedes-Benz nas je prijetno presenetil s svojim Star Experience Road Showom, saj so na ogled pripeljali floto vredno več kot 1,5 milijona evrov. Prav vsi avtomobili so predstavljali smetano na torti, oziroma vrh Mercedes-Benz ponudbe, češnja na tej torti, pa je bil zagotovo živordeči AMG GT-S, z brutalnimi 510 konjskimi močmi in najbolj dirkaško nastrojenim karakterjem. Da je adrenalin resnično tekel po žilah so mu na pisti delali družbo še AMG GT in ostali AMG modeli, od razreda A pa vse do že omenjenega GT-S modela.

zvezdni-dnevi-grmenja-na-vranskem-1473323370

zvezdni-dnevi-grmenja-na-vranskem-1473323354

Zunaj piste so bili za panoramsko vožnjo pripravljeni modeli V, S Coupe, S500 kabriolet, E z novim hibridnim pogonom in še kaj se bo našlo. V oči je najbolj bodel S 500 kabriolet, katerega smo raje kot v športnem načinu peljali umirjeno, saj gre pri tem avtomobilu za eno samo eleganco, moči pa imate na razpolago za takrat ko le to resnično potrebujete.

zvezdni-dnevi-grmenja-na-vranskem-1473323383

zvezdni-dnevi-grmenja-na-vranskem-1473323350

Da asistenčnim sistemom ni para so nam pokazali na mokri podlagi, kjer je imel vsak možnost preizkusiti najnovejšo varnostno tehnologijo, tokrat pa so imela svoj kotiček tudi vozila Smart. Stranke so lahko tako preizkusile vozila, katerih v salonih po Sloveniji ni mogoče zapeljati na testno vožnjo, poleg tega pa je bil dan poln zabave, adrenalina in pozitivnih vibracij. Poleg vsega so na ogled prvič postavili GLC Coupe, ki bo zagotovo kmalu pomešal štrene konkurentom.

GALERIJA

  • Foto: http://Mercedes-Benz

AKTUALNO