Zmaga slovenskega cameleona

  • 30.07.2013
  • Uredništvo
#

Na največjem mednarodnem zboru predelanih francoskih vozil French car show, ki je letos potekal v angleškem Castle Combu, je ta konec tedna slovenska ekipa s svojim vozilom Twingo Cameleon osvojila laskavo nagrado »Spirit of the show« za najbolje predelano in dizajnirano celotno vozilo.

Član zmagovalne ekipe Blaž Križaj nam je v nedeljo po prejemu nagrade povedal:

»V četrtek, 25.7., se je ob 18.00 pričela naša 1.670 km dolga pot proti Angliji z željo po dobrem rezultatu na največjem zboru predelanih francoskih vozil. Pot je potekala brez večjih problemov, vzdušje v šestčlanski ekipi je bilo odlično. Čeprav smo bili nenaspani, nas je želja do uspešnega prihoda na prizorišče ves čas držala budne.

Po prihodu na sam dogodek v zgodnjih jutranjih urah v soboto in po postavitvi razstavnega prostora je sledila prijava na uradni del tekmovanja. Na samem tekmovanju smo osvojili prvo mesto za najbolje predelano in dizajnirano celotno vozilo pod imenom »Spirit of the Show«. S tem je avto dobil še eno zmagovalno lovoriko in ostaja v tem segmentu ocenjevanja še ne poražen. Prav tako smo s tem osvojili zastavljeni cilj, ki smo si ga zadali pred odhodom v Anglijo.«

GALERIJA

  • Vir: http://Renault Slovenija

AKTUALNO