Želite slišati rohnenje ford focusa RS in mustanga? Vabljeni.

  • 14.09.2016
  • Uredništvo
#

V soboto, 24. septembra 2016, vas vabimo na največji Fordov dogodek leta. Za vas smo pripravili pester program za celo družino. Odrasli boste lahko preizkušali nove Fordove modele ter napredne tehnologije, medtem ko bodo vaši otroci uživali v družbi izkušenih varušk.

zelite-slisati-rohnenje-ford-focusa-rs-in-mustanga-vabljeni-1473842011

Premierno boste lahko spoznali prestižen Mondeo Vignale, Mondeo Hibrid in novega premijskega terenca Edge, ti se lahko pohvalijo z izjemno eleganco ter voznimi lastnostmi, ki zagotavljajo popolno udobje.

Na dinamičnem krogu bodo izžrebane srečneže izkušeni vozniki zapeljali v Fordovih športnikih Focusu RS ter legendarnem Mustangu. Terenske zmogljivosti novega Rangerja pa boste lahko preverili na off-road poligonu.

Preizkusili boste lahko številne Fordove tehnologije, ki povečujejo varnost in prinašajo obilico udobja tako vozniku kot tudi sopotnikom. Med njimi so tudi aktivna pomoč pri parkiranju, inteligentni 4-kolesni pogon AWD, sistem za preprečevanje naleta pri nizkih hitrostih ter številne druge.

Dan Fordovih novosti je dogodek za vso družino, saj bomo z organiziranim varstvom in s pestrim spremljevalnim programom poskrbeli za zabavo za vse generacije.

Če želite izvedeti več in se prijaviti na dogodek, obiščite www.dan-fordovih-novosti.si

  • Vir: http://Ford
  • Foto: http://Ford

AKTUALNO