Vsi lastniki in ljubitelji znamke Alfe Romeo vabljeni na srečanje

  • 08.05.2013
  • Uredništvo
#

Fešta Alfa Romeo je tradicionalno mednarodno srečanje lastnikov in ljubiteljev vozil Alfa Romeo, ki v Gorjansko na Krasu vsako leto privabi mnogo obiskovalcev ter lastnike vozil iz Slovenije, Italije, Avstrije, Hrvaške, Švice, Francije, Srbije ter Bosne in Hercegovine. Na srečanju lansko leto so postavili rekord v najdaljši karavani vozil Alfa Romeo in se vpisali v Guinnessovo knjigo rekordov: v turistični vožnji po Krasu se je vila strnjena kolona 526 vozil Alfa Romeo.

Tudi letos so lastniki in ljubitelji vozil Alfa Romeo vabljeni na 8. tradicionalno mednarodno srečanje, ki bo 26. maja 2013 v Gorjanskem, z začetkom ob 10. uri.

Udeleženci lanskoletne prireditve, ki so sodelovali pri postavitvi Guinnessovega rekorda, bodo lahko na letošnjem srečanju naročili tudi osebni Guinnessov certifikat.

Med najbolj privlačnimi deli prireditve sta  zagotovo turistična vožnja z vozili Alfa Romeo po Krasu, ter razstava starodobnih in dirkalnih vozil Alfa Romeo.

Na prireditvenem prostoru v Gorjanskem pa bo tudi sicer ves dan potekal bogat zabavni program, med drugim bodo nastopili Slavko Ivančič, Miran Rudan, Prizma, Stanly Bakan in njegova skupina Bakan Rock Gang, Pihalni orkester Komen, Moški pevski zbor Vesna Križ, Marino PianoBar, Kraški pobalini,… Del programa je tudi blagoslov vozil.

Prireditev organizirajo člani kluba volontersko. Za vonj po Krasu pa bodo poskrbeli domačini s kraškimi dobrotami.

Zaradi lažje organizacije udeležence prosijo, da svojo prijavo na 8. Fešto Alfa Romeo posredujejo na: www.kraskigadje.si/prijava/

Podrobnejše informacije: Klub Kraški Gadje, Gorjansko 1, Komen, g. David Zega 041 615 953.

GALERIJA

  • Vir: http://Kraški Gadje, Avto Triglav
  • Foto: http://Kraški Gadje

AKTUALNO