Vabljeni na tekaški izziv BMW Race to Berlin

  • 13.04.2014
  • Žane Kurent
#

Letošnja tekaška sezona bo bogatejša za BMW Race to Berlin – tekaški izziv, na katerem je možno osvojiti prijavo na prestižni Berlinski maraton. Na izzivu bodo sodelovali rekreativni tekači in slovenski podjetniki, ki bodo pomladne in poletne mesece izkoristili za priprave na osrednji dogodek BMW Race to Berlin, ki bo 7. septembra v ljubljanskem BTC Cityju.

vabljeni-na-tekaski-izziv-bmw-race-to-berlin-1397409761

BMW Race to Berlin je tekaški izziv, ki ponuja enkratno priložnost – udeležbo na 41. BMW Berlinskem maratonu. Vsi, ki bodo sprejeli BMW tekaški izziv in se prijavili na zaključni dogodek 7. septembra, se bodo potegovali za eno izmed osem brezplačnih prijav na 41. BMW Berlinski maraton. Štirje najboljši v posameznih kategorijah, ki se bodo podali na 12 km preizkušnjo v BTC Cityju, se bodo 28. septembra na berlinskih ulicah pridružili najboljšim tekačem iz celega sveta.

 Projekt BMW Race to Berlin se bo predstavil tudi na štirih tekaških prireditvah po Sloveniji – Selmar7 rekreativni tek v Mariboru (13. 4), Tek trojk v Ljubljani (10.5.), Tek štirih mostov v Škofji Loki (14.6.) in  Nočna 10ka na Bledu (12.7.).

  • Vir: http://BMW
  • Foto: http://BMW

AKTUALNO