Uspešno zaključena BMW Clean Water Regatta 2014

  • 30.06.2014
  • Uredništvo
#

Z BMW Clean Water Regatto je Bled v petek in soboto spet zaživel v duhu trajnostnega razvoja. Na Blejskem jezeru so se v veslanju pomerili podjetniki, na obali jezera pa so si udeleženci dogodka BMW Clean Water Business & Diplomatic Regatta lahko ogledali zmagovalne projekte osnovnošolcev, ki so na temo Voda povezuje – Water Connects ustvarjali v okviru programa Ekošola.

uspesno-zakljucena-bmw-clean-water-regatta-2014-1404164611

Generalni direktor BMW Group Slovenija je ob zaključku letošnje BMW Clean Water Regate povedal: »Veseli smo, da je tudi letošnja BMW Clean Water Regatta, že četrta zapored, tako uspešna. Na Bledu smo tokrat zopet veslali za trajnostni razvoj. Predstavniki gospodarstva iz kar sedmih držav so se spet v velikem številu odzvali in izkazali posluh za projekt z dobrim namenom.  Vsi skupaj smo omogočili, da je 12.000 otrok lahko sodelovalo v raziskovalnih projektih in predstavilo zanimive predloge znotraj programa Ekošola.«

GALERIJA

BMW Clean Water Regatta je v štirih letih prerasla iz nacionalne pobude na kar 7 evropskih držav. Projekt podpirajo partnerji: BMW Group, program Ekošola, WWF (World Wide Fund for Nature), največja svetovna okoljevarstvena organizacija ter Mednarodna veslaška zveza FISA.

  • Vir: http://BMW
  • Foto: http://BMW

AKTUALNO