Trije MINI-ji, ki jih hočemo za letošnji dopust

  • 24.07.2013
  • Klemen Miklavžin
#

Poletje je končno v polnem zamahu in vsi hitijo uživati na soncu. Tako je MINI predstavil tri nova vozila, ki ponesejo moto »It's A MINI Adventure« na povsem nov nivo. Vsak izmed trojice odraža različne vidike vse bolj popularnega kampiranja in udeleževanja festivalov, s tem da ponuja svojevrstne možnosti premium nastanitve za navdušene popotnike.

trije-mini-ji-ki-jih-hocemo-za-letosnji-dopust-1374673513

MINI Clubvan Camper: dobre stvari so v majhnih paketih

MINI Clubvan je brez dvoma najmanjši luksuzen avtodom na svetu, ki je bil preoblikovan v raznovrsten dom na štirih kolesih. Za kompaktno oblikovanimi stranskimi okenskimi stekli se nahaja prostorno ležišče za eno osebo, poleg tega pa je na voljo tudi majhen kuhinjski komplet s propanskim plinskim gorilnikom in hladilno skrinjo.

Poseben element je streha Clubvan Camper. Za boljše prezračevanje ali občudovanje zvezdnatega neba poskrbi majhen steklen panel, medtem ko se lahko opremo za aktivnosti na prostem priročno namesti na strešno vodilo.

trije-mini-ji-ki-jih-hocemo-za-letosnji-dopust-1374673506

MINI Cowley: novi stilni mejnik na področju kompaktne vleke

Počitniška prikolica Cowley je luksuzna rešitev za prenočitev, ki ponuja vse sodobne rešitve udobja, vključno s parom udobnih ležišč, plinskim štedilnikom z dvema gorilnikoma in rezervoarjem za vodo s črpalko in koritom. Solarni modul polni avtomobilski akumulator, tu pa je tudi še 230-voltni priključek za hladilnik, TV/DVD in avdio opremo.

trije-mini-ji-ki-jih-hocemo-za-letosnji-dopust-1374673520

MINI Countryman ALL4 Camp: nastanitev v safari stilu za pustolovce

Inovativni strešni šotor je nameščen na MINI Countryman, ki je s svojim inteligentnim sistemom štirikolesnega pogona ALL4 odlično opremljen za vožnjo po brezpotjih. Ta enostavna in praktična rešitev vprašanja prenočišča se lahko prav tako namesti na MINI ali MINI Clubman. Zgornja polovica šotora se preprosto zloži v za to namenjen kovček. Namestite si vzglavnika in že se lahko z vami drago osebo sprostite, zaspite ter se zjutraj zbudite ob slikovitem pogledu na morje, gore ali rečno dolino.

GALERIJA

  • Vir: http://MINI
  • Foto: http://MINI

AKTUALNO