Suzuki z novo podružnico v Sloveniji

  • 11.09.2013
  • Uredništvo
#

31. julija 2013 je bila v Sloveniji registrirana oz. ustanovljena podružnica podjetja Magyar Suzuki Zrt. iz Esztergoma na Madžarskem, kjer ima Suzuki Motor Corporation svojo tovarno in od koder zagotavlja prodajno in poprodajno podporo tudi za Slovenijo.

Z ustanovitvijo podružnice v Sloveniji je prodajno-servisna organizacija Suzukija v Sloveniji drugačna kot v preteklosti: pooblaščeni trgovci in serviserji sedaj nova vozila in nadomestne dele uvažajo neposredno iz tovarne brez posredovanja generalnega uvoznika. Prodajno-servisna mreža Suzuki bo v začetku imela 7 pooblaščenih prodajalcev in serviserjev, med katerimi ostaja največji ljubljanski prodajalec Avto Aktiv.

Podružnica v Sloveniji bo pooblaščenim partnerjem nudila pomoč in podporo pri njihovih prodajno-servisnih aktivnostih. Vodja podružnice je Peter Verčič, ki si je dolgoletne izkušnje v avtomobilski dejavnosti nabiral pri Oplu in v skupini Porsche.

Suzuki bo začetek nove organizacije svojih aktivnosti širše predstavil slovenski javnosti na novinarski konferenci in dogodku, ki ju bo pripravil predvidoma konec meseca septembra, po začetku prodaje novega suzukijevega modela SX4 S-Cross (fotografija v prilogi), ki odlično pooseblja Suzukijevo filozofijo »Way of Life!«.

  • Vir: http://Magyar Suzuki Zrt. Podružnica v Sloveniji
  • Foto: http://Suzuki

AKTUALNO