Ste se že peljali z najbolj spimpanim ljubljanskim avtobusom?

  • 01.07.2014
  • Uredništvo
#

V prvih dneh junija je na proge Ljubljanskega potniškega prometa (LPP) pričel voziti t. i. Deezer bus, na katerem Telekom Slovenije potnikom omogoča edinstveno glasbeno izkušnjo. Po ljubljanskih ulicah bo vozil vse do konca meseca julij.

ste-se-ze-peljali-z-najbolj-spimpanim-ljubljanskim-avtobusom-1404208389

Predelan avtobus je znamke MAN A23 in je opremljen z zmogljivim audio sistemom ALPINE. Vanj so vgradili avtoradio z USB vhodom, štirikanalni ojačevalnik in trisistemske ovalne zvočnike najvišjega kvalitetnega ranga. Za popolno vzdušje so namestili lučno tehniko najnovejšega tipa PIXEL LED ter vrhunski krmilni sistem MADRIX-PLEXUS (samo dva taka sta trenutno v Sloveniji!). Za vso povezavo celotnega sistema so tehniki uporabili 500 metrov povezovalnih, signalnih kablov in konektorjev.

ste-se-ze-peljali-z-najbolj-spimpanim-ljubljanskim-avtobusom-1404208397

Na avtobusu je tudi brezžično omrežje WIFI, ki deluje prek modema ZTE MF28 (4G modem, hitrosti 100 DL/50 UL Mb/s), hkrati se lahko nanj poveže do 32 WiFi uporabnikov.

Kaj je glasbena storitev Deezer?
Glasbena storitev Deezer, ki jo Telekom Slovenije svojim uporabnikom ekskluzivno ponuja kot opcijo, na voljo pa je tudi v izbranih naročniških paketih, omogoča brezskrbno poslušanje preko 30 milijonov skladb domačih in tujih izvajalcev kjerkoli in kadarkoli – na mobitelu, tablici, računalniku, prek SiOL TV ali pa s pomočjo sistemov z Bluetooth povezavo v vozilih. Poleg poslušanja glasbe Deezer uporabnikom omogoča tudi aktivno sodelovanje – sestavljanje glasbenih lestvic, ki jih lahko delijo s prijatelji prek družbenih omrežij, uporabo različnih aplikacij … Več na www.telekom.si/Deezer

GALERIJA

  • Foto: http://arhiv Telekoma Slovenije

AKTUALNO