Slovenska zvezda tuninga odhaja na evropski Showdown v Nemčijo

  • 30.04.2014
  • Uredništvo
#

Zahtevni organizatorji European Tuning Showdown spektakla, ki bo potekal od prvega do četrtega maja ob nemškem jezeru Bodensee, so v skupino zgolj 60 izjemnih vozil, ki se bodo potegovala za naslov najboljšega evropskega predelanega vozila, sprejeli tudi ekipo Cameleon. Ta bo z izjemno predelavo novomeškega Twinga zagotovo  požela ogromno zanimanja.

Tuning World Bodensee

slovenska-zvezda-tuninga-odhaja-na-evropski-showdown-v-nemcijo-1398855997

»V ekipi Cameleon smo počaščeni, da se bomo med zgolj 60 vozili prav mi potegovali za naslov najboljšega evropskega predelanega vozila v tem letu. Dvoranski spektakel Tuning World Bodensee je največji v Evropi, zato nam je prav ta show predstavljal glavni cilj že na samem začetku predelave našega Twinga. V letih, ko je počasi dozoreval za svoj finalni nastop, smo z njim že dosegli zmage leta 2010 v Rotterdamu, leto kasneje v Avstriji in Nemčiji na največjem Renaultovem zboru, lani pa smo si priborili še naziva naj Francosko vozilo leta 2013 v angleškem Castle Combu in naj custom car na Zagrebškem tuning showu.« ponosno opisujeta projet Twingo Cameleon njegova starša Jernej Hudoklin in Blaž Križaj.

slovenska-zvezda-tuninga-odhaja-na-evropski-showdown-v-nemcijo-1398855998

ekipo Cameleon

European tuning Showdown zagotavlja pravo pašo za oči že s samim konceptom tekmovanja, ki spominja na ekshibicijske borbe v boksarskem ringu. Po dva predelana avtomobila namreč pripeljeta v areno, obkroženo z gledalci, in se tam spopadeta za naklonjenost šestih sodnikov. Vozilo, ki dobi več točk, napreduje v naslednji krog, in tako se nadaljuje izpadanje do zmagovalca. 

GALERIJA

  • Vir: http://Renault Slovenija

AKTUALNO