Seat ibiza cupster - študija brez strehe, ki jo bomo videli naslednji vikend v živo

  • 24.05.2014
  • Uredništvo
#

Seat na srečanju ob Vrbskem jezeru 2014 predstavlja popolnoma odprt model, ki je namenjen uživačem: seat ibiza cupster proslavlja tridesetletnico ibize v "odprtem" slogu. Brez zložljive platnene strehe in s položnim vetrobranskim steklom, ki zaobjema tudi stranici vozila, je cupster oz. cupra roadster pravi pravcati uživaški avto tako za voznika kot za sovoznika. Izjemno dinamično osnovo zagotavlja ibiza cupra z motorjem TSI z močjo 132 kW (180 KM) in avtomatskim menjalnikom z dvojno sklopko DSG. 

30 let seat ibize - vse štiri generacije na enem mestu!

"Ibiza je in ostaja srce seata – je mladosten in dinamičen avto z emocionalnim dizajnom, izjemnim občutkom za praktičnost ter odličnim razmerjem med ceno in kakovostjo," tako Jürgen Stackmann, predsednik uprave družbe SEAT S. A. "Rojstni dan naše prodajne uspešnice praznujemo z edinstveno ibizo cupster in z elegantno opremljeno serijo Edition 30 Years – seveda pa bo vse skupaj spremljal vrhunski program ob Vrbskem jezeru."

Prav vsaka ibiza buri domišljijo s svojo emocionalno in dinamično zasnovo, kar je eden izmed najpomembnejših razlogov za nakup tega najuspešnejšega modela španskega proizvajalca. Seatov oblikovalski oddelek je pri ibizi cupster presenetil s povsem novo interpretacijo zasnove: medtem ko je trup vse do ramenske linije enak kot pri serijski izvedbi ibize cupra, pa je vozilo v zgornjem delu povsem odprto. 

  • Vir: http://Seat
  • Foto: http://Seat

AKTUALNO