Renault trafic z novim izgledom in novim motorjem

  • 18.03.2014
  • Aleš Kerbler
#

To poletje, ko bodo nekateri uživali v kabrioletih, bodo drugi še vedno pridno delali, po možnosti v svojem dostavniku. Zanje bo renault predstavil novega trafica.

Leta 1980 predstavljeni renault trafic, ki je nasledil nič manj proslavljeni model estafette, je doslej že presegel 1,6 milijona po vsem svetu prodanih primerkov. Sago o traficu bo od leta 2014 nadaljeval popolnoma prenovljen model, ki ga bodo prodajali v približno 50 državah sveta.

renault-trafic-z-novim-izgledom-in-novim-motorjem-1395147188

Novi trafic ima povsem novo zunanjo obliko. Na prednjem delu je večji in bolj pokončno nameščen zaščitni znak, ki je značilen del nove oblikovne istovetnosti znamke renault. Novi trafic kaže odločno in dinamično podobo, razpotegnjena žarometa pa še poudarita njegovo izraznost. 

Novi trafic je orodje po meri uporabnika zahvaljujoč veliki pestrosti ponudbe, ki obsega 270 izvedenk, dve višini in dve dolžini karoserije, različice furgon, dvojna kabina, kabina s ploščadjo in minibus, poleg tega pa še številne predelave in nadgradnje v izvedbi pooblaščenih partnerjev in programa Renault Tech.

renault-trafic-z-novim-izgledom-in-novim-motorjem-1395147191

Za kupce bo zelo zanimiv tudi nov renaultov motor. Gre za 1,6-litrskega dizla (118 kW/160 KM), ki zagotavlja ugodno porabo goriva in prepričljive vozne lastnosti.

Renault razkril nov dizelski twin-turbo motor s 160 KM

GALERIJA

  • Vir: http://Renault
  • Foto: http://Renault

AKTUALNO