Prvoaprilske šale avtomobilskih proizvajalcev

  • 03.04.2013
  • Žane Kurent
#

Prvi april je mimo, zato smo si vzeli čas in zbrali vse novice, s katerimi so nas želeli proizvajalci "nategniti". Ste kateri verjeli?

prvoaprilske-sale-avtomobilskih-proizvajalcev-1364939461

Volvo je pred letom dni prvi predstavil zunanji airbag za pešce, a le-tega izpopolnil, tako da sedaj blazina pokrije celoten avtomobil. Volvo pravi, da sistem ni namenjen zgolj varnosti in zaščiti potnikov ter avtomobila, temveč varuje vozilo tudi pred dežjem.

prvoaprilske-sale-avtomobilskih-proizvajalcev-1364939460

Toyota bo z novim dostavnikom, ki je plod znanja francoskih in italijanskih inženirjev, tekmovala na neznanem prvenstvu dostavnih vozil. Veliko uspeha jim želimo!

prvoaprilske-sale-avtomobilskih-proizvajalcev-1364939458

Subaru je športni kupe BRZ opremil s štirikolesnim pogonom, sistemom twin-turbo in dizelskim hibridom. Aja, še to, na voljo bo zgolj kot kabriolet.

prvoaprilske-sale-avtomobilskih-proizvajalcev-1364939462

Volkswagen predstavlja LeVanto. Revolucionaren dizajn, opremljen s hibridnim TDi-jem pod pokrovom. Pri Volkswagnu so na svojem Facebook profilu navdušeno spraševali po testnih vožnjah.

prvoaprilske-sale-avtomobilskih-proizvajalcev-1364939457

BMW tokrat ni izdelal različico M3 pickup, temveč kraljevski otroški voziček P.R.A.M. Številne tehnologije niso vprašljive, saj se hvali z avtomatsko klimatsko napravo, s samodejnim čiščenjem sedeža, ambientno notranjostjo in M športnim paketom.

  • Vir: http://Youtube
  • Foto: http://Zajeta slika

AKTUALNO