Peugeot boxer - predstavitev in cena

  • 30.05.2014
  • Uredništvo
#

Peugeot kot eden izmed glavnih akterjev na področju gospodarskih vozil v Evropi z nadvse izpopolnjenim prodajnim programom nadaljuje s prenovo svoje ponudbe in predstavlja novo vozilo peugeot boxer. Kakovost, vzdržljivost in trajnost novega peugeota boxer, ki so bile potrjene med več kot 4 milijoni kilometrov in preizkušene v ekstremnih razmerah, se izražajo tudi preko odločno modernega in prepoznavnega dizajna blagovne znamke.

Peugeot boxer z novimi varčnimi motorji ter izvedenkami

Stroški uporabe, še posebej z vidika porabe goriva, ki so med najnižjimi na trgu, in tudi konkurenčne pogodbe o storitvah zagotavljajo nadvse brezskrbno uporabo.

peugeot-boxer-predstavitev-in-cena-1401441477

Široka paleta karoserijskih različic in tovornih kapacitet - na najvišji možni ravni tega avtomobilskega razreda - v kombinaciji z najsodobnejšo opremo, ki je bila premišljeno zasnovana za poklicne uporabnike, vsakodnevno poskrbi za udobje bivanja in enostavno vožnjo z novim peugeotom boxer.

Novi peugeot boxer je veliko več kot zgolj prevozno sredstvo, to je pravo orodje za učinkovito izvajanje poklicne dejavnosti.

Stroški vzdrževanja so med nižjimi v razredu

Novi peugeot boxer, ki je opremljen z enim izmed motorjev 2.2 l HDi, se lahko pohvali z izjemno nizko porabo, ki znaša celo 1,3 l / 100 km oziroma 34 g CO2/km, pri izvedenki L3H2 2.2 l HDi 130 v primerjavi z izvedenko, ki jo bo nadomestil. Tako novi peugeot boxer z vidika porabe goriva zavzema zelo ugoden položaj v svojem tržnem razredu. Z uvedbo tehnologije Stop & Start v motorje 2.2 l HDi 130 in 150 je bilo možno ponuditi eno izmed najnižjih porab goriva v tem tržnem razredu z dodatnim prihrankom 0,5 l/100 km v urbanem okolju in povprečnim zmanjšanjem emisij CO2 za 5 g/km pri kombinirani vožnji.

peugeot-boxer-predstavitev-in-cena-1401441478

Najbogatejši izbor karoserijskih različic

Novi peugeot boxer ponuja najbolj pester izbor karoserijskih različic, tako da se lahko prilagodi najrazličnejšim vrstam uporabe in vsakemu poklicu. Na osnovi treh medosnih razdalj (3 m, 3,45 m in 4,04 m) so nezastekljene in zastekljene izvedenke furgonov na voljo v štirih dolžinah (L1, L2, L3 in L4) ter treh višinah (H1, H2 in H3) oziroma skupno je na voljo osem karoserijskih različic v razponu od 8 do 17 m3.

Nova podaljšana kabina ima več steklenih površin, kar ji zagotavlja večjo varnost, več udobja za potnike in možnost za pomična stekla pri različicah L2H2 in L3H2. Za prevoz oseb pa sta na voljo izvedenki kombi s 5 do 9 sedeži in minibus s 14 ali 17 sedeži (s homologacijo Euro 4), ki dopolnjujeta paleto vozil.

Cene novega potniškega peugeot boxerja se pričnejo od 23.270 evrov (brez DDV) za različico s kratko medosno razdaljo in sedežno razporeditvijo 8+1. Najdražja različica peugeot boxer minibus L2H2 s 3,0-litrskim HDi stane 30.595 evrov (brez DDV).

Novi peugeot boxer furgon L1H1 stane po ceniku najmanj 20.330 evrov (brez DDV) in se končajo pri peugeot boxerju L4H3 s 3,0-litrskim HDi. Slednji stane vsaj 27.580 evorv (brez DDV).

  • Vir: http://Peugeot
  • Foto: http://Peugeot

AKTUALNO