Novo v Sloveniji: Volkswagen cross caddy

  • 28.06.2013
  • Andrej Jama
#

Cross, oznaka, ki Volkswagnovim modelom daje robusten videz. Od sedaj naprej je poleg pola, golfa in tourana v ponudbi na voljo tudi cross caddy. Ponaša se z 17-palčnimi litimi platišči in z zeleno barvo laka, ki je ne morete zgrešiti. Takšno ima tudi športni scirocco, toda možnost, da modela zamenjate, je nemogoča. Sicer si lahko izberete tudi katero od preostalih osmih barv.

Tudi za sedem potnikov

Cross caddy se razlikuje od običajnega caddyja tudi v črnih obrobah okoli kolesnih ohišij, stranskih pragovih in spodnjega roba sprednjega ter zadnjega odbijača. Svojevrsten pečat videzu naredijo aluminjasti dodatki in zatemnjena stekla. V notranjosti velja izpostaviti še sprednja sedeža z dvobarvnimi prevlekami, usnjen volan, usnjena prestavna ročica, po višini in vzdolžno nastavljiv sredinski naslon za roko...

Cross caddy na voljo za 22.469 evrov

Paleta motorjev je ogromna, saj poleg številnih bencinskih TSI in dizelskih TDI motorjev, Volkswagen ponuja še caddyja na zemeljski in utekočinjen plin, s skupnim razponom moči od 63 kW /86 KM) do 125 kW (170 KM). Svoj izbor lahko kombinirate tudi z avtomatskim DSG menjalnikom in štirikolesnim pogonom 4MOTION.

GALERIJA

  • Foto: http://AvtoArena.si

AKTUALNO