Novi karavan Audi A6 Avant

  • 19.05.2011
  • Žane Kurent
#

Eleganten, a obenem dinamičen novi Audi A6 Avant, bo z letošnjim poletjem mešal štrene BMW-jevi karavanski petici in Mercedesovemu razredu E. Kljub nekoliko večjim meram v primerjavi z odhajajočim modelom, bo novi A6 Avant za 70 kg lažji, za kar gre zahvala lažji aluminjasti šasiji.

Svojevrstna je tudi elegantna notranjost oblečena v premium materiale, med katerimi so številna, a logično razporejena stikala z obilo tehnoloških igračk kot so head-up display, gretje/hlajenje prednjih sedežev, MMI navigacijski sistem z internetno povezavo in s 1300 W močnim zvočnim sistemom Bang & Olufsen.

GALERIJA

Motorna paleta bo obsegala pet agregatov, med katerimi kraljuje 3.0 TFSI V6 s 300 konjskimi močmi in enako veliki dizelski TDI s 13 KM moči več. Vstopni modeli bodo imeli pogon na prednji par koles, kasneje pa si lahko obetamo tudi pogon quattro kot opcijo.

Poletje bo kmalu tu in pripravljeno za nakup novega Audija A6 Avant, pa je na to pripravljena tudi vaša denarnica? Cena v Nemčiji naj bi se začela pri 40.000 evrih.

  • Vir: http://Audi
  • Foto: http://Audi

AKTUALNO