Na ceste prihaja novi nissan note

  • 17.09.2013
  • Uredništvo
#
Nissan danes praznuje začetek proizvodnje novega Nissana Note v svoji tovarni v Sunderlandu, ki podira rekorde. Nissanova naložba v vrednosti 125 milijonov £ v tovarno v Sunderlandu, ki je že pred tem bila največja britanska tovarna avtomobilov, bo s proizvodnjo novega Nissana Note še dodatno povečala obseg proizvodnje in zagotovila nepovratna sredstva v višini 9,3 milijona £ s strani sklada britanske vlade za regionalni razvoj.
 
Uraden začetek proizvodnje bomo obeležili s slavjem na 2. proizvodni liniji tovarne v Sunderlandu, ki se ga bosta udeležila John Martin, Nissanov višji podpredsednik za proizvodnjo, nabavo in upravljanje dobavne verige v Evropi, in britanski minister za gospodarstvo Michael Fallon.
 
novi-nissan-note-ze-prihaja-na-ceste-1379451029
 
Oblika in tehnologija novega Nissana Note sta že vzbudili pozornost strank, pri čemer so Nissanovi pooblaščeni koncesionarji po Evropi od začetka zbiranja prednaročil v juliju že prejeli 14.000 naročil. 
 
Novi Note naznanja začetek Nissanove najuspešnejše predstavitve novega modela v Evropi, kar vodi k cilju podjetja, da postane vodilni azijski proizvajalec avtomobilov v Evropi. Ker zasnova, inženiring in proizvodnja vozil potekajo v Evropi, je več kot 80 % Nissanovih vozil, ki so prodana v Evropi, tudi proizvedenih v Evropi.
  • Vir: http://Renault Nissan Slovenija
  • Foto: http://Nissan

AKTUALNO