Mini je pripravljen na novo pustolovščino

  • 23.11.2012
  • Žane Kurent
#

V začetku prihodnjega leta se bo pričel najprestižnejši reli na svetu - Dakar 2013. Prvaki z dirkalnim vozilom mini ALL4 Racing so že v polni pripravljenosti, kot tudi voznik Stephanom Peterhanslom.

Dirkalna vozila MINI ALL4 Racing skupine X-raid se pripravljajo za ubranitev svojega naziva zmagovalcev relija Dakar, ki se bo začel 5. januarja 2013. Ekipa X-raid je v MINI Countryman vložila svoje zaupanje, da se bodo izkazali na najbolj zahtevnem reliju na svetu. Na primer, servisna vozila, ki bodo spremljala ekipo na celotni razdalji relija, ki poteka več kot 8.000 kilometrov, skozi Peru, Argentino in Čile, bodo opremljena z oblikovnim paketom off-road. Te privlačne komponente nadgradnje iz nabora dodatne originalne opreme MINI zagotavljajo, da bodo avtomobili MINI Countryman, ki jih pripravljajo za njihovo vlogo na reliju Dakar, še bolj učinkovito opremljeni za spopadanje z neprestanimi nihanji na makadamskih in puščavskih cestah ter gorskih prelazih. MINI Countryman s svojo off-road obliko prikazuje svoj športni talent in ambicije jasneje kot kdaj koli prej, v svojem »normalnem« okolju.

mini-je-pripravljen-na-novo-pustolovscino-1353655649

Off-road oblikovni dodatek sestavljajo dodatni deli srebrne barve za sprednji in zadnji odbijač ter bočni pragovi. Te komponente so bile razvite posebej za MINI Countryman in izpolnjujejo zahtevne standarde BMW Group v smislu oblike, materialov, izdelave in varnosti. Vse to pa pomeni, da dodatno opremljanje vozila z njimi ne vpliva na pogoje jamstva vozila. Prodajo in montažo izvajajo mreže pooblaščenih trgovcev z vozili MINI, hčerinske družbe MINI in servisni partnerji MINI. Vse, kar je potrebno, je kratek postanek in vaš MINI Countryman bo deležen celotne off-road oblikovne preureditve.

mini-je-pripravljen-na-novo-pustolovscino-1353655650

mini-je-pripravljen-na-novo-pustolovscino-1353655651

  • Vir: http://Mini (PR sporo?ilo)
  • Foto: http://Mini

AKTUALNO