MINI Clubman doživel premiero v ljubljanskem salonu Avto Aktiv

  • 22.11.2015
  • Žane Kurent
#

Eden najbolj prepoznavnih prodajnih salonov v Sloveniji, Avto Aktiv, ki ima svoja prodajno-servisna centra v Ljubljani (Trzin) in v Kranju, je v četrtek, 18.11.2015, v salonu MINI premierno predstavil novo generacijo MINI clubmana.

mini-clubman-dozivel-premiero-v-ljubljanskem-salonu-avto-aktiv-1448218684

mini-clubman-dozivel-premiero-v-ljubljanskem-salonu-avto-aktiv-1448219098

mini-clubman-dozivel-premiero-v-ljubljanskem-salonu-avto-aktiv-1448219112

Ob dobrem vzdušju so si ga prišli pogledati številni znani gostje, zveste stranke ter poslovni partnerji. Najprej je zbrane nagovoril vodja prodaje vozil MINI Avto Aktiv, Din Beriša, kasneje pa ga je na odru zamenjal Vid Valič, ki je s komično predstavitvijo vozila MINI clubman nasmejal številne obiskovalce. Med govorom ni pozabil tudi na ambasadorko MINI Avto Aktiva, pevko Alyo, ki je odgovarjala na njegova vprašanja o izkušnjah z vozilom MINI.

Novi MINI clubman

Novi MINI Clubman je daljši in širši od svojega predhodnika – in, kar je še izboljšano, izkoriščen je bolj modro. Notranjost nastani pet sedežev, dodaten prostor v predelu za noge in večji prtljažnik, vključno s super fleksibilno zadnjo klopjo, ki je deljiva v razmerju 40 : 20 : 40. Nova sredinska konzola zavzema osrednje mesto in z velikim veseljem koristi dodaten prostor, ki se je sprostil z uporabo električne parkirne zavore. 

Pridi na testno vožnjo v Avto Aktiv.

GALERIJA

  • Foto: http://AvtoArena.si

AKTUALNO