Jubilejni dvajseti avtomobilsko-oblikovalski koledar ALPRA DESIGN

  • 12.12.2013
  • Uredništvo
#
Daljnega leta 1994, ko še nismo imeli dostopa do celega sveta zgolj s klikom, ko so umetnine nastajale še predvsem ročno, ko so bile razdalje videti še veliko večje in digitalizacija v povojih, se je izpod rok 19-letnega Aleksandra Praperja rodil prvi avtomobilsko-oblikovalski koledar ALPRA DESIGN. Od takrat dalje je vsako leto sledil nov oblikovalski pogled na avtomobile prihodnosti. Tokrat je na vrsti jubilejni – dvajseti.
 
jubilejni-dvajseti-avtomobilsko-oblikovalski-koledar-alpra-design-1386891856
 
Več kot pol leta 2013 je zorela ideja najnovejšega koledarja ALPRA DESIGN. Koledarja, ki bo nedvomno presenetil. Ne le, da je bolj barvit, bolj razgiban, bolj dodelan kot kadarkoli prej, temveč prvič vsebuje 12 povsem različno oblikovanih stranic, ki z ozadji in avtomobili simbolizirajo ključne pojme tradicije edinstvenega avtomobilsko-oblikovalskega koledarja ALPRA DESIGN (20 let - stila, sanj, vizij, lepote, klasike, ...). Dobri opazovalci bodo v določenih dizajnih avtomobilov prepoznali ideje, ki črpajo navdihe iz preteklih koledarjev in s pazljivimi posodobitvami prikazujejo, da so tudi za današnje dni še vedno napredne.
 
jubilejni-dvajseti-avtomobilsko-oblikovalski-koledar-alpra-design-1386891857
 
Koledar ALPRA DESIGN – AUTOVIZIJE 2014 vsebuje naslovnico, 12 stranic, dodaten list z opisom tematike, podpisom in številčenjem. Tiskan je na kakovostnem papirju velikosti 49 x 34 centimetrov. Na podložnem kartonu pa je prostor, namenjen dotisku logotipa podjetja (velikosti 49 x 6 cm). Koledar je vstavljen v kartonsko škatlo. Prodajna cena koledarja je 18 €. Z večanjem števila naročenih koledarjev se cena znižuje.
 
GALERIJA
  • Vir: http://ALPRA DESIGN
  • Foto: http://ALPRA DESIGN

AKTUALNO