Bo tako izgledal prenovljeni audi A4?

  • 21.10.2014
  • Klemen Miklavžin
#

Svojim bratom pričakovano sledi tudi audi A4. Uradnih fotografij še ni, toda jasno je, da bo prenovljeni model, ki bo v prodaji konec leta 2015, precej podoben ostalim članom družine audi. 

Še nekaj dni do predstavitve audija A9

Letos smo že predstavili novega audija A6 in audija A7, sledil jima bo audi A4, s podobno oblikovanimi žarometi in športnim odbijačem. Izdelan bo na MLB evo platformi, ki zmanjša težo vozila za 50 kilogramov, hkrati pa omogoča vgradnjo električnega motorja, kar pomeni prihod hibridne različice v kombinaciji z 2,0-litrskim TFSI motorjem. Moč hibridnega audija A4 bo okoli 300 KM.

Novost bo tudi 1,4-litrski TFSI bencinski motor s sistemom za deaktivacijo valjev. Novega audija A4 bo voznik lahko vozil tudi ob uporabi dveh valjev in tako privarčeval pol litra goriva na 100 kilometrov. 

Audijevi digitalni merilniki prihodnosti

Notranjost novega audija A4 bo spominjala na večjega audija A8. Ogromna sredinska konzola, zaslon na dotik, head-up zaslon, digitalni zaslon namesto klasičnega vzvratnega ogledala in digitalni merilniki za volanom, ki smo jih prvič predstavili pri audiju TT

bo-tako-izgledal-prenovljeni-audi-a4-1413891020

  • Foto: http://designrm.wordpress.com

AKTUALNO