BMW xDrive Challenge 2012

  • 05.12.2012
  • Žane Kurent
#

BMW je izpopolnil svojo 3D večigralsko igro na Facebooku – BMW xDrive Challenge, ki se predstavlja v novi podobi z oznako 2012. Po velikem uspehu igre v zimski sezoni 2011/2012, prenovljena visokokakovostna 3D večigralska igra ponuja še boljšo izkušnjo vožnje z modeli BMW xDrive. Tekmovalcem omogoča, da v digitalnem okolju še bolj pristno izkusijo inovativno tehnologijo štirikolesnega pogona BMW xDrive. Novost je tudi dodatna smučarska igra »K2 Ski Competition«, pri kateri bodo tekmovalci svoje spretnosti preizkusili na smučišču v vožnji na čas, ali se pomerili s svojimi prijatelji.

Ena izmed novosti je možnost igranja na tablici iPad, kjer si aplikacijo naložite (preko iTunes) na vašo tablico, za igranje pa ne potrebujete nujno Facebook profila. Vozilo se obvladuje z izjemnim analognim krmiljenjem, preko vrtenja in nagiba tablice, pospeševanje in zaviranje se upravlja z analognimi pedali ob straneh ekrana tablice, kar je idealno za bolj tehnične izzive.

Ena glavnih razlik v tej igri v primerjavi z drugimi spletnimi igrami je tudi uporaba programske opreme 3D Unity plug-in z visokoresolucijskim 3D grafičnim pogonom, ki ponuja veliko boljšo resolucijo v primerjavi z drugimi flash pogoni. Tehnologija pogona 3D Unity vključuje posebnosti, kot so realistične in dinamične vremenske razmere, posnetki satelitskih podatkov resničnih lokacij in lepe upodobitve modelov BMW xDrive.

Igro lahko na Facebooku najdete na strani BMW Slovenije.

  • Vir: http://BMW
  • Foto: http://BMW

AKTUALNO