BMW-jeva praznična darila

  • 27.11.2012
  • Žane Kurent
#

BMW Baby Racer II M3!

BMW Baby Racer II M3  je skoraj tako športen kot original – vse od zadnjega spojlerja, hupe do logotipa BMW M. Zagotovo bo prinesel nekaj »M« občutka v otroško sobo vašega malčka. Številni detajli, kot na primer M volan, merilnik hitrosti in števec vrtilne frekvence, kot tudi merilne naprave za temperaturo in gorivo zagotavljajo mladim voznikom, da doživijo zelo odrasel M občutek. Vendar starši brez skrbi. Skoraj neslišne gumijaste pnevmatike omogočajo otroku tekočo in lahko vožnjo, pri kateri se ne povzroča nepotreben hrup. BMW Baby Racer II M3 je odobril nemški tehnični inšpektorat. Primerno je za otroke od 18 meseca do treh let starosti.

M črka za moške

Tudi oče, brat, dedek ali stric lahko uživa v hitrem tempu – z M letalskim kovčkom. M letalski kovček združuje robustno zunanjost iz polikarbonata ter veliko odlagalnega prostora v notranjosti. Idealen je za kratka potovanja kot ročna prtljaga. Prepoznavni kovinski logotip BMW M na sprednjem delu in vgraviran na ročaju kovčka, ter značilne M črte  poskrbijo, da občutite M občutek tudi ko potujete. Robustna TSA ključavnica zagotavlja varno zapiranje glavnega predelka, kar omogoča, da bodo vsi spominki za vaše najbližje varno prispeli domov. Kovček tehta le 3,2 kilograma.

Tek kot način življenja

Dobra ideja za darilo za naše punce, žene in mamice je ženska tekaška majica. Tako ne bo več izgovorov, ko si bodo za novo leto ponovno obljubile, da se bodo v prihajajočem letu začele bolj intenzivno ukvarjati z rekreacijo. Izdelana iz poliestra in mikrovlaken ter z elegantnim V-ovratnikom, poskrbi za motivacijo in kakšen dodaten kilometer več. Športen in anatomsko oblikovan kroj z zračnimi AirMesh mrežami omogočajo uporabnici manj potenja pri športnih izzivih.  Svetleče črte, ki se bleščijo v temi, pa poskrbijo za dodatno varnost in vidnost pri teku, tudi v večernih urah.

Zimsko sonce

BMW sončna očala nudijo zaščito pred UV-A, UV-B in UV-C sončnimi žarki, modre leče pa poskrbijo za odličen kontrast s srebrnim okvirjem. Očala predstavljajo odlično darilo, saj se lahko uporabijo za zimske radosti na snegu, kot tudi za poletne izlete prihodnje leto.

Manšete… vrhunski stilski dodatek

Celo pisani božični okraski bodo izgledali nekoliko dolgočasno zraven vašega stilnega dodatka. Karbonske M manšete izdelane iz masivne lite kovine in karbona ter z izbočenim BMW M logotipom poskrbijo za odličen izgled in užitek.

GALERIJA

  • Vir: http://BMW
  • Foto: http://BMW

AKTUALNO