Bi pustili hišnega ljubljenčka v novega audija RS6 avant?

  • 05.12.2012
  • Žane Kurent
#

Na trg prihaja novi audi RS6 avant. RS za športnost in avant za družinske priložnosti. K tem ponavadi spada tudi pes, po možnosti ne čivava, kajti v tem primeru bo ta zagotovo kukal ven iz ženske torbice. Če pa imate večjega psa, ki ni na baterije, potem bo pot na družinski izlet opazoval s prtljažnega prostora, kjer bo velikodušno puščal dlako in se slinil ob slovenski lepoti gora. Hm, pozabili smo, da vozimo RS6, morda bo tudi malo pobruhal prtljažni prostor, saj je zagotovo spet jedel nekaj, kar ne bi smel. Torej, bi kupili audija RS6 avant za slabih 100 evrskih tisočakov, koliko bo cena v Veliki Britaniji? Zaradi tega, ker želijo mulci imeti ob sebi psa, zagotovo ne. V 1680-litrskemu prtljažniku bomo videli vse prej kot zgoraj napisan scenarij. On je namreč poseben, je športni karavan, ki je razred zase in vanj ne paše ščene.

bi-pustili-hisnega-ljubljencka-v-novega-audija-rs6-avant-1354711803

O obliki ne bomo izgubljali besed. Gre za športno različico audija A6, ki s številnimi aerodinamični dodatki in nekoliko spremenjeni maski spominja na hudega športnika. Boljši so tudi materiali v notranjosti, ki združujejo dnevno sobo v družbi z MMI navigacijskim info sistemom in (proti doplačilu) s 15 zvočniki Bang & Olufsen. Potrebujete tudi internetno pvoezavo? Ni problema.

bi-pustili-hisnega-ljubljencka-v-novega-audija-rs6-avant-1354711811

Novega audija RS6 avant poganja 4,0-litrski osemvaljnik s sistemom twin-turbo, kar pomeni 412 kW (560 KM) moči in vrtoglavih 700 Nm navora. Povezava z 8-stopenjskim tiptronic menjalnikom omogoča prenos na vsa štiri kolesa (quattro) in pospešek do 100 km/h v 3,9 sekundah. Z raznovrstnimi doplačili lahko zvišate maksimalno hitrost iz elektronsko omejenih 250 km/h na 305 km/h.

GALERIJA

  • Vir: http://Audi
  • Foto: http://Audi

AKTUALNO