Avto Aktiv in bruhalci ognja pompozno odkrili novi BMW X4 in serijo 4 gran coupe

  • 08.08.2014
  • Uredništvo
#

Niti vreme ne more pokvariti doživetja, ki ga je prodajni salon BMW Avto Aktiv pripravil v torek na golf igrišču Diners v Smledniku. Za udeležence so pripravili veličastno odkritje novih dveh modelov: BMW X4 in BMW serije 4 gran coupe.

BMW X4 - kupe in X v enem

Športna odbijača, posebej mišičasti zunanji deli okrovov koles in široka ramenska črta dodatno poudarjajo gene X generacije. Kdor zasede višji položaj sedeža v BMW X4, sreča ekskluzivno, jasno oblikovano notranjost. Osnovno razpoložljiv usnjen športni volan in športno oblikovana prestavna ročica takoj sporočata močno dinamiko. Živahno oblikovana instrumentalna plošča in velik nadzorni prikazovalnik postavljata voznika v središče dogajanja.  Zadnja sedežna klop preko svoje dvosedežne oblike poudarja značaj kupeja - hkrati pa nudi prostor trem potnikom.

BMW serije 4 gran coupe - športnost in funkcionalnost

Pri pogledu s strani navdušuje prefinjena silhueta BMW serije 4 Gran Coupe. Dolga, rahlo padajoča strešna linija, ploska okenska grafika in izrazne linije se zlijejo v posebej mišičast zadek. Močan sprednji del, takoj pade v oči pri BMW serije 4 Gran Coupe, še posebej v kombinaciji s paketom M Sport. Naravno eleganco in tekoče linije inteligentno poudari z markantnimi podrobnostmi in daje posebej močno dinamiko sprednjemu delu.

Notranjost novega 4 GC je usmerjena na vas in vaše potrebe, bodisi pregledna instrumentalna plošča ali rahlo k vozniku nagnjena sredinska konzola, na voznikovem sedežu v BMW serije 4 GC vas takoj preplavi občutek, da ste v središču pozornosti. 

Tudi po odkritju obeh novih modelov BMW, se večer še ni zaključil. S petjem je dogajanje popestrila pevka Julija Kramar, zbrane pa je pozdravila tudi direktorica Avto Aktiva, Beata Niewada.

Fotogalerija:

GALERIJA

Vas zanima testna vožnja novih modelov? Preizkusite ju! Vabljeni tudi, da se pridružite Avto Aktivu na družbenem omrežju Facebook.

  • Vir: http://Avto Aktiv
  • Foto: http://BMWBlog.si / Davor Kuhelj

AKTUALNO