Alya je postala MINI ambasadorka Avto Aktiva

  • 09.10.2015
  • Uredništvo
#

Avto Aktiv ima novega ambasadorja oz. ambasadorko v sklopu svojega podjetja. Kot je že znano, je Avto Aktiv v letošnjem letu postal prodajalec vozil MINI v naši državi.

Njihova nova ambasadorka je oder tokrat prenesla kar v MINI salon Avto Aktiv v Trzinu, kjer so v četrtek, dne 8.10.2015 opravili uradno predajo vozila MINI.  Ambasdorka MINI Avto Aktiva je postala energična pevka Alya, za katero vemo, da je velika privrženka vozil MINI. Ključe je Alyi predala direktorica podjetja Avto Aktiv, gospa Beata Niewada.

alya-je-postala-mini-ambasadorka-avto-aktiva-1444373755

alya-je-postala-mini-ambasadorka-avto-aktiva-1444373756

Alya in MINI imata ogromno skupnih točk, med katerimi najbolj izstopa ravno energičnost. Alya navdušenja na svojim novim MINI Countrymanom podjetja Avto Aktiv ni skrivala. Verjamemo, da jo boste sedaj še lažje opazili na slovenskih cestah, prav tako pa se bo Alya z lahkoto indetificirala s sloganom Avto Aktiva; Ljudje naredimo razliko. Čudoviti salon MINI Avto Aktiva je poseben v mnogih pogledih, zato vabljeni v MINI svet v Avto Aktiv Trzin, kjer boste z malo sreče lahko srečali tudi Alyo.

alya-je-postala-mini-ambasadorka-avto-aktiva-1444373759

alya-je-postala-mini-ambasadorka-avto-aktiva-1444373761

GALERIJA

  • Vir: http://MINI Avto Aktiv
  • Foto: http://Avto Arena

AKTUALNO