Že jeseni 2015 nadaljevanje oddaje Top Gear? Bo vajeti prevzela ženska?

  • 15.04.2015
  • Aleš Kerbler
#

V zadnjih dnevih in tednih je veliko govora o nadaljevanju oddaje Top Gear. Najbolj lahko verjamemo trditvi, da Jeremy Clarkson ne bo nikoli več vodil avtomobilistične oddaje na televiziji BBC, medtem ko se pojavljajo govorice o tem, da se "trojček" Clarkson, Hammond in May že dogovarja z drugimi televizijskimi mrežami, med katerimi je tudi Netflix.

Nova oddaja bo imela povsem drug stil

Kakorkoli, BBC naj bi že pripravljal novo avtomobilistično oddajo, ki bo na televizijske ekrane prispela jeseni 2015. Govori se tudi, da bo dirigentsko palico prevzela ženska in sicer igralka ter voditeljica Sue Perkins. Med favoritinjami naj bi bila tudi manekenka Jodie Kidd in TV voditeljica Clare Balding. Iz ožjega kroga naj bi že izpadli Suzi Perry (sokomentatorka MotoGP na BBC) in dirkačica ter voditeljica oddaje Fifth Gear Vicki Butler-Henderson.

Vse to še ne pomeni, da nove avtomobilistične oddaje ne bodo vodili moški. Pogovori naj bi potekali še z ostrim britanskim komikom Danielom O'Reillyjem, vsestranskim voditeljem Chrisom Evansom in komikom Stevom Cooganom, ki je znan po radijskemu liku Alana Partridga.

Kandidati za novo avtomobilistično oddajo

GALERIJA

  • Vir: huffingtonpost.co.uk

AKTUALNO