Zasedel parkirno mesto namenjeno invalidom, nato 8 ur protestiral v avtomobilu

  • 24.12.2014
  • Žane Kurent
#

Matthew Sanders, 34, je včeraj s svojim moškim avtomobilom, opel tigro, pripeljal v središče Birminghama (Velika Britanija). Med čakanjem na prijatelja je parkiral svojega modrega konjička na parkirno mesto namenjeno invalidom. Nekaj časa kasneje je zagledal, da njegova tigra ni več na parkirnem prostoru, temveč na avto vleki, mestni redarji pa so mu naložili kazni, ki so skupaj stale nekaj več kot 150 evrov. 

Ker je Matthew prepričan, da se mu godi krivica, poleg tega pa je povedal, da nima denarja za plačilo, je skočil na tovornjak, na kateremu je bila naložena opel tigra in protestiral zoper plačilu. Minilo je šest ur, ko je Matthew še vedno užaljeno sedel v svoji modri opel tigri in omenjal človekove pravice in še nekaj neumnosti, s čimer je še enkrat dokazal, da je le velik bebec.

Plešasti Matthew je bil tisti dan velika atrakcija, morda celo večja kot stolp Big Ben. Strasti je prišla umirit policija, prišli so novinarji, novopečeni kralj napačnega parkiranja pa je na koncu le dosegel svoje. 

Nauk: Če tudi vi radi parkirate na mestu za invalide, skočite v svoj avtomobil, medtem ko bo na tovornjaku in osem ur opozarjajte na kršenje človekovih pravic. Pa še na televiziji boste.

  • Vir: birminghammail.co.uk

AKTUALNO