Z ljubeznijo do avtomobilov - slovenski avtomobilistični koledar z najdaljšo tradicijo!

  • 14.12.2015
  • Uredništvo
#

Pred 21 leti, ko se je pričela pisati zgodovina koledarjev ALPRA DESIGN, so ti nastajali namensko za koroške dobavitelje avtomobilske industrije. Z leti so pridobivali na dovršenosti in kakovosti ter se razvili v ene najbolj ekskluzivnih in tradicionalnih koledarjev v Sloveniji.

z-ljubeznijo-do-avtomobilov-slovenski-avtomobilisticni-koledar-z-najdaljso-tradicijo-1450119472

Bistvo koledarjev ALPRA DESIGN ostaja njihova posebna tematika. Po zaslugi predstavljanja oblikovalskih idej so edini nevtralni avtomobilski koledarji pri nas in širše. Ne delajo reklame ali krivice obstoječim znamkam, pač pa promovirajo ideje, avtomobilsko estetiko in umetnost. Tako glede vsebine kot kakovosti niso primerljivi z ostalo ponudbo koledarjev, ravno to pa je tisto, kar so naše stalne stranke poudarile v  mnenjih na spletni strani.

Tematika: Dinamika
Koledar ALPRA DESIGN 2016 na 12 stranicah prikazuje ideje avtomobilov prihodnosti. Prepletajo se različna vozila in različni pogledi, oblike pa so upodobljene z nevtralnim sivinskim senčenjem, ki lepo poudari linije ter pričara kovinski videz. Precej realistično predstavljene ideje, s pomočjo simuliranja premikanja, še dodatno pridobijo na vtisu realnosti, hkrati pa koledarju vdahnejo dinamiko in dramatičnost.

z-ljubeznijo-do-avtomobilov-slovenski-avtomobilisticni-koledar-z-najdaljso-tradicijo-1450119473

Avtomobilske ideje oblikovalca Aleksandra Praperja že 22 let tvorijo osrednjo temo ekskluzivnih koledarjev ALPRA DESIGN. Z vsako novo izdajo koledarji spremenijo svojo podobo in nanizajo nove avtomobile. Izbrano rdečo nit in predstavitveno tehniko pa podkrepijo z ustrezno izbranim papirjem in drugimi tiskarskimi dodelavami. Ekskluzivnost tematike je podkrepljena še z omejeno naklado, številčenjem in podpisom vsakega izvoda.

> Kliknite za posebno priložnost pri nakupu edinstvenega avtomboilističnega koledarja.

GALERIJA

  • Vir: ALPRA DESIGN
  • Foto: ALPRA DESIGN

AKTUALNO