Voznika na avtocesti katapultira iz njegovega BMW kabrioleta

  • 31.12.2014
  • Andrej Jama
#

Na avtocesti N2 v Cape Townu je ob nesreči iz BMW kabrioleta odneslo 27-letnega južnoafriškega igralca in glasbenika Thabanga Sidloyija, najbolj znanega iz filma The Good Man. Igralca je med prehitevanjem zaneslo v betonsko zaščitno ograjo in ga 'katapultiralo' iz avtomobila, saj ni bil pripet z varnostnim pasom. Dva prijatelja, ki sta bila z njim v avtomobilu sta jo odnesla z lažjimi poškodbami, Thabang pa je v nedeljo v bolnišnici zaradi posledic poškodb umrl.

Inšpektorica Maxine Jordaan iz policijske enote v Cape townu je na tiskovni konferenci povedala: "Trije ljudje so ranjeni. V nesrečo so bili vpleteni trije avtomobili: KIA, Peugeot in BMW. Potniki in voznik v vozilu BMW so bili poškodovani - eden je bil oskrbljen na kraju nesreče, dva so pripeljali v bolnišnico."

Dodala je še, da smrtnih žrtev ni bilo, a se je kasneje izkazalo, da so bile poškodbe za mladega igralca prehude. Morda bo vse tiste "frajerje", ki vozite brez varnostnega pasu ta posnetek spomnil, da je le-ta v avtomobilu z razlogom!


AKTUALNO