Volvo in Apple združujeta moči

  • 20.03.2014
  • Uredništvo
#

Zavezništvo obljublja preobrazbo doživetja v avtu. Nova storitev Apple CarPlay prinaša vse funkcije in storitve, poznane z iPada, iPhona ali iPoda, naravnost v avto preko Volvove velike središčne konzole in zaslona na dotik. Volvo izboljšuje Applove zmogljivosti s povezovanjem s posebej razvitim vmesnikom, ki vozniku omogoča, da uporablja glas in kontrole na volanu za dostop do Applovih funkcij in storitev, kar zagotavlja popolno interakcijo, ki je vedno varna in enostavna za uporabo.

volvo-in-apple-zdruzujeta-moci-1395348588

Interakcija med Applovim operacijskim sistemom in Volvovima na novo razvito programsko opremo ter vmesnikom v avtomobilu obeta transformacijo videza in občutka v notranjosti vozila. Volvova notranjost bo značilna s svojo enostavnostjo in funkcionalnostjo; dve kakovosti, ki združujeta Volvo in Apple.

Volvo XC coupe: recept za nastanek vseh prihodnjih volvov

Prvi avtomobil, ki bo nudil Apple CarPlay bo povsem nov SUV XC90, ki bo predstavljen še v tem letu, in je eden izmed najbolj pričakovanih vozil preteklih let; nadomestil bo trenutni XC90, ki je redefiniral segment SUV in je postal najbolj prodajan model v zgodovini Volva.

  • Vir: Volvo
  • Foto: Volvo

AKTUALNO