V Londonu lahko obiščete prvi DS Urban Store

  • 06.12.2016
  • Uredništvo
#

Distribucijska mreža DS Automobiles danes šteje že 132 trgovin DS Store, 101 salon DS Salon in dva butična salona DS WORLD po celem svetu. Zgolj v Veliki Britaniji se je do danes odprlo že devet salonov DS Salon in ena trgovina DS Store. V Evropi se bo število prodajnih mest v naslednjih dveh letih hitro razširilo, tako da bo operativna mreža štela več kot 500 prodajnih mest. 

Kaj je DS Urban Store?

Mreži prodajnih mest DS se je pravkar pridružil najnovejši koncept urbanih trgovin, DS Urban Store. Urbane trgovine DS Urban Store, ki bodo odprte v osrčju najbolj obiskanih in prestižnih urbanih središč, bodo lahko zasnovane kot samostojna prodajalna znotraj nakupovalnega središča ali pa kot izložba na glavni nakupovalni ulici. Njihov glavni namen bo promocija znamke perspektivnim kupcem DS v nakupovalnih središčih ali športno-rekreativnih centrih.

DS Urban Store vabi obiskovalce, naj se potopijo v svet znamke, kjer jih obdajajo značilne barve, odišavljena atmosfera in dovršena osvetlitev po zgledu najbolj luksuznih butikov. Obiskovalcem ponuja tudi interaktivno digitalno tehnologijo in navidezno resničnost, s pomočjo katere lahko svoje vozilo DS konfigurirajo, ga oblikujejo po meri in si ga nazadnje tudi ogledajo.

v-londonu-lahko-obiscete-prvi-ds-urban-store-1481017363

Vsaka urbana trgovina je razdeljena na pet območij:

- Razstavni prostor DS EXHIBITION, na katerem je predstavljen paradni model iz kolekcije DS.

- Območje navidezne resničnosti DS VIRTUAL VISION za virtualno spoznavanje kolekcije DS v 3D tehniki. Obiskovalci si bodo lahko z očali za virtualno resničnost ogledali razne opcije za individualizacijo podobe različnih modelov v naravni velikosti. Predstavitev je dinamična, interaktivna in očarljiva, saj uporabnika ponese na trg Place de la Concorde v Parizu, kjer stoji nasproti modela DS po njegovi izbiri.

- V butiku DS BOUTIQUE bo na voljo bogata kolekcija predmetov, ki so izdelani v prepoznavnem stilu znamke: francosko znanje o prestižu, prefinjenosti in izdelavi po meri. Ljubitelji znamke DS in vsega lepega bodo v butiku našli paleto izdelkov za življenjski slog, ki so jih izdelali pri znamki DS, da bi z doživetji DS obogatili tudi vsakdanjik.

v-londonu-lahko-obiscete-prvi-ds-urban-store-1481017370

- V salonu DS LOUNGE lahko obiskovalci podrobno dodelajo konfiguracijo svojega bodočega vozila s pomočjo osebnega svetovalca DS.

- DS BIJOUTERIE pa je najbolj zasebno območje trgovine DS Urban Store, rezervirano za tiste stranke, ki želijo opraviti nakup svojega novega vozila.

GALERIJA

Od danes dalje nas vabijo v London na ogled urbane trgovine DS Urban Store, ki se nahaja v osrčju predela North Atrium znotraj trgovskega centra Westfield v Londonu.

  • Vir: DS
  • Foto: DS

AKTUALNO