Tragično končana bitka med voznikom SUV-a in motoristi

  • 04.10.2013
  • Klemen Miklavžin
#

V soboto se je v New Yorku odvijala nočna mora, a še preden pridemo do nje, začnimo na začetku. Ob zaključku motoristične sezone, se je na newyorški avtocesti zbralo med 200 in 300 motoristov. Toda vse prej kot druženje se je na cestah divjalo, nevarno prehitevalo in celo peljalo v nasprotni smeri. Tovrstni posnetki so bili kasneje iz portala Youtube odstranjeni. Po podatkih časopisa New York Post naj bi udeleženci shoda celo zapirali odseke, za lažje izvajanje "kaskaderskih točk". Med samo vožnjo so dohiteli tudi družino v črnem Range Roverju...

Okoli 13.30 ure je eden od motoristov, 28-letni Christopher Cruz, namerno zaustavljal Range Roverja, v katerem je svojo družino vozil 33-letni Alexian Lien. Po trku so Liena obkolili številni motoristi, ta pa je v paniki pohodil na plin in povozil nekaj motoristov v bližini. Eden od poškodovanih, Jay Mieses, je še vedno v komi,  svojci pa pravijo, da bo najverjetneje paraliziran od pasu navzdol. Mieses je tudi stari znanec policije, saj ima za seboj kriminalno preteklost in odvzeto vozniško dovoljenje.

tragicno-koncana-bitka-med-voznikom-suv-a-in-motoristi-1380901330

Nočna mora se je nadaljevala...

Pregon za Range Roverjem se je nadaljeval po hitri cesti, koder so Liena znova skušali ustavili. Takrat jih je nekaj motoristov zopet skupilo. "Norišnica" se je končala v prometnem zamašku, kjer je nekaj motoristov vdrlo v vozilo in voznika hudo pretepli (slika spodaj).

Epilog

Postopek je v teku, zato zadeva še ni zaključena. Trenutno je v priporu motorist Christopher Cruz zaradi številnih prekrškov ter še nekaj drugih zaradi napada na voznika Range Roverja. Nekaj pretepačev še iščejo.

  • Vir: Youtube
  • Foto: Zajeta slika

AKTUALNO