Tesla model X opažen na kalifornijski avtocesti

  • 24.03.2015
  • Andrej Jama
#

Teslin električni SUV je blizu uradnega izida in sodeč po spodnjem posnetku se vsaj eden tudi že pelje po kalifornijskih cestah. Na posnetku lahko vidimo zamaskiranega tesla model X, ki pelje po avtocesti blizu glavnega štaba Tesle Motors, ki se nahaja v mestu Palo Alto, Kalifornija.

Testiranje še uradno nepredstavljenega modela na cestah je standardna praksa avtomobilskih proizvajalcev, kot tudi fotografiranje in snemanje le-teh s strani avtomobilskih navdušencev, ki imajo srečo, da na cesti opazijo tak avto. Običajno velja, da bolj kot proizvajalec "zamaskira" avtomobil, dalj od uradnega izida je. Ker je bil model X že pred časom uradno najavljen, so pri Tesli zgolj nekoliko skrili masko in detajle avtomobila.

tesla-model-x-opazen-na-kalifornijski-avtocesti-1427209963

Model X naj bi bil pri trgovcih na voljo v drugi polovici letošnjega leta, po tem, ko je bil njegov izid že nekajkrat prestavljen. Teslo X lahko rezervirate na njihovi spletni strani, kdaj bo Teslin prvi električni SUV resnično na voljo, pa lahko le ugibamo... upamo, da res letos.

Avtonomna tesla model S že čez nekaj mesecev

 

  • Vir: YouTube
  • Foto: Zajeta slika

AKTUALNO