Spoznajte novo ekipo Top Gear!

  • 11.02.2016
  • Žane Kurent
#

Pozdravite novo voditeljsko ekipo Top Gear. Idejni vodja nove oddaje je nam že poznan Chris Evans. Prejšnji teden je Top Gear najavil "prijatelja" Matt LeBlanca, danes pa so sporočili, da so se oddaji pridružili še Eddie Jordan, Chris Harris, Sabine Schmitz in Rory Reid.

Predstavitev nove zasedbe Top Gear:

Chris Evans - najbolj znan angleški radijski voditelj, DJ, televizijski voditelj, poslovnež in velik ljubitelj avtomobilizma. V oddaji Top Gear je prvič nastopil pred leti, ko je James Mayu posodil legendarnega ferrarija 250 californio.

Matt LeBlanc - ameriški igralec, znan po svoji vlogi v seriji Prijatelji.  V lasti ima številne avtomobile, s katerimi potrjuje, da je velik oboževalec hitrih avtomobilov. Lasti si tudi najhitrejši čas na Top Gearovi stezi v rubriki "Reasonable Price Car".

spoznajte-novo-ekipo-top-gear-1455182608

Eddie Jordan - lastnik moštva formule 1. Zanj sta dirkala Michael Schumacher in Damon Hill. "Gojim veliko spoštovanje do mojih mlajših sovoditeljev, zato upam, da bodo prizanesljivi do mene", je povedal za Top Gear.

spoznajte-novo-ekipo-top-gear-1455182741

Chris Harris - v kolikor ga ne poznate, niste pravi avtomobilistični navdušenec. Novinar, ki je v zadnjih letih zaslovel s svojim YouTube kanalom "Chris Harris on Cars". Pred tem je sodeloval z AutoCar, EVO in /Drive. "Top Gear je v preteklosti izoblikoval moje znanje o avtomobilizmu. Četudi bo šlo v prihodnosti vse narobe, bom lahko s ponosom rekel, da sem bil del ekipe."

spoznajte-novo-ekipo-top-gear-1455182833

Sabine Schmitz - profesionalna voznica, ki je odraščala poleg znamenitega dirkališča Nürburgring. V svoji dirkaški karieri je sodelovala z ekipo BMW in Porsche ter osvojila dve zmagi na dirkah "24 Hours Nürburgring".

spoznajte-novo-ekipo-top-gear-1455182919

Rory Reid - ga ne poznate? Ni problema, tudi mi ga ne. V oddajo je prišel v sklopu avdicije, ki so jo lansko leto pripravili v oddaji Top Gear.

Nova sezona se prične maja 2016. Sestavljena bo iz šestnajstih epizod.

  • Vir: Top Gear

AKTUALNO