Špan odpira sodoben motocenter

  • 31.05.2016
  • Uredništvo
#
Špan center na Brezovici je bogatejši za sodoben motocenter. Ta združuje novo prodajno mesto za program motornih vozil SYM, QUADRO in dodatne opreme za motocikle.

Podjetje Špan letos praznuje 35 letnico obstoja. Ob 35. obletnici podjetja so v podjetju Špan odprli novo poslovno stavbo, v kateri bo, med drugim, moderen in sodoben kleparsko-ličarski center, ki zaokrožuje filozofijo “vse na enem mestu”. Niso pozabili tudi na vse motoriste. V prostorih na Tržaški 547 so opremili sodoben motociklistični center.

span-odpira-sodoben-motocenter-1464680139

Ta združuje nov prodajni salon v katerem lahko izbirate med bogato ponudbo motociklov SYM in QUADRO ter široko ponudbo dodatne motociklistične opreme. Salon strankam omogoča pregled ponudbe motociklov in možnost testiranja pred samim nakupom. Oblikovno se zgleduje po motociklističnih garažah iz ZDA.

»S svežo podobo, retro videzom in bogato ponudbo želimo, da se stranke pri nas počutijo sproščene in si tako lažje izberejo svoj motocikel,« je ob predstavitvi dejal Andrej Bogataj, vodja komerciale pri podjetju Špan. 

GALERIJA

  • Vir: Avtocenter Špan
  • Foto: Avtocenter Špan

AKTUALNO