Škoda fabia - prve fotografije notranjosti

  • 26.08.2014
  • Klemen Miklavžin
#

Nova škoda fabia si uspešno tlakuje pot do začetka prodaje, ki je načrtovana za začetek leta 2015. Po prvih fotografijah zunanje podobe in podatkih o motorju, so s škode poslali še fotografijo prostorne notranjosti. Kot ste si lahko prebrali že v prejšnjem članku o novi škodi fabiji, bo dolžina vozila ostala enaka, vendar so inženirji podaljšali medoosno razdaljo za več prostora in udobja potnikom.

Prtljažni prostor je eden največjih v segmentu, meri 330 litrov, kar je 15 litrov več kot pri prejšnjem modelu. V primeru zloženih sedežev, se prostornina poveča na 1150 litrov. 

Nova škoda fabia - vse fotografije in informacije, ki jih potrebujete

Številne "Simply Clever" rešitve lahko najdemo v notranjosti vozila. Nova fabia bo imela vgrajeno tehnologijo MirrorLink, ki omogoča prikaz in delovanje mobilnih aplikacij na osrednjem zaslonu na dotik. Zagotavljajo, da bo vzpostevitev sistema s pametnim telefonom otročje lahka, potekala pa bo preko USB priključka. 

skoda-fabia-prva-fotografija-notranjosti-1409054265

Še en zanimiv "gadget" je SmartGate, ki vam na pametni mobilnik brezžično prenese podatke kot o porabi goriva, povprečni hitrosti, stroških potovanja...  Tako lahko iz domačega naslonjača analizirate podatke svoje vožnje.

Še nekaj sladkorčkev nove fabije...

Nova škoda fabia ima ob cevi za gorivo priročno skrito strgalo za led. V notranjosti so oblikovalci namenili poseben prostor mobilnemu telefonu, zato ga ne bo potrebno nikoli več iskati po sedežem, ko odleti z osrednje konzole. Za udobnejše potovanje so dodali še nova odlagalna mesta in večji prostor za plastenke pijače. 

skoda-fabia-prva-fotografija-notranjosti-1409054269

  • Vir: Škoda
  • Foto: Škoda

AKTUALNO