»LOLVO« je posnel oglas za novi V60 v znanem odštekanem stilu

  • 01.07.2014
  • Nejc Kovačič
#

Se spomnite oglasa za volva 245GL, letnik 1993, ki ga je posnel obupan, a neverjetno ustvarjalen Šved? Da vas spomnimo, oglas je predstavil vse najboljše lastnosti vozila, kot so notranjost, zavita izpušna cev, kljuke, neverjetne zračne reže in …notranjost! Volvo je odgovoril s tem, da so mu poslali popolnoma novega V60 R-design T6 AWD 2015 in ga prosili za sodelovanje pri oglasu za le-tega. Seveda ga je lahko obdržal. S tem je volvo dokazal, da premorejo zelo kreativne PR in marketinške ljudi pod svojo streho.

Oglas za rabljenega volva, ki je obkrožil svet

Oglas poteka v enakem stilu in predstavi dih jemajoče lastnosti vozila, kot je omogočeno speljevanje iz garažne hiše, velik emblem na sprednjem koncu vozila, predpražnike, prostor v zadnjem delu vozila, kamor lahko spravite stvari in opremljen je z … pripravite se … notranjostjo! Niso pozabili omeniti tudi dveh svetih knjig, ki jih priložijo ob nakupu (servisna knjiga in navodila), povrhu vsega pa dobite še dve volvo nalepki.

Za konec pa še poudarijo, da ima štiri kolesa, kar ga ne uvrša med motorje oziroma letala. Uvršča se v razred avtomobilov in na to so zelo ponosni. Vse pohvale za kreativnost in zahvale za smeh.

  • Vir: Volvo
  • Foto: Zajeta slika

AKTUALNO