Prvi intervju Jeremyja Clarksona po odhodu iz Top Geara

  • 19.05.2015
  • Gregor Žvab
#

Kot na svoji spletni strani poroča britanski tabloid Mirror, bo Jeremy Clarkson v četrtek dal prvi intervju, po tem, ko je bil primoran zapustiti oddajo Top Gear. Glede na to, da bo gostoval v jutranjem showu BBC Radio 2, kjer ga bo gostil njegov veliki prijatelj Chris Evans.

Slednji je dejal, da bo to prvi intervju, ki ga bo Jeremy Clarkson dal po njegovem razhodu z BBC-jem, v njem pa bo govoril predvsem o tem, kaj se z njim dogaja in kakšna bo njegova prihodnost, jasno pa iz debate ne bosta izpadla niti James May in Richard Hammond, ki po Clarksonovem odhodu tudi nista obnovila pogodbe z BBC-jem.

Glede na to, da sta tako Evans kot Clarkson znana kot voditelja brez dlake na jeziku, bo intervju zagotovo zanimiv in tudi zabaven. Morda pa bomo celo izvedeli kaj več o prihodnosti »svete avtomobilske trojice«. Če dovolj obvladate angleški jezik in se vam bo v četrtek dalo vstati ob šesti uri zjutraj, pa si lahko jutranji show Chrisa Evansa in posledično tudi intervju z Jeremyjem Clarksonom poslušate TUKAJ.

  • Vir: The Mirror

AKTUALNO