Predstavljamo Audijevega terenca Q3

  • 13.04.2011
  • Žane Kurent
#
Po večjih dveh Audijevih športno terenskih vozilih Q7 in Q5, prihaja sedaj še najmanjši - novi Audi Q3. Uradna predstavitev avtomobila bo potekala na avto šovu v Shanghaiu.
caption id=
/caption

 

Audi Q3 je v večji meri zgolj pomanjšana različica prej omenjenih modelov. Z enojno hladilno režo spredaj in s položno strešno linijo, ki da pridih kupejevske silhuete, znana pa so nam tudi že vrata prtljažnika. Dolžina najmanjšega mišičnjaka v družini je 4,39 m, ritko pa ima široko 1,83 metra. Notranjost je slična najmanjšemu predstavniku iz vrst Audija, A1. Zgolj z nekaj razlikami, predstavlja privlačno celoto s kvalitetnimi materiali. Poleg dolgega seznama serijske opreme, novi Q3 predstavlja tudi privlačen spisek dodatne opreme, med katero spada panormaska streha, usnje, gretje sedežev, aluminjasti dodatki in napreden Bosov audio sistem s 14 komponentami. Za zgubljene duše pa je na voljo tudi navigacijski sistem MMI s 7" zaslonom.
pro-player type='video' image='http://www.avtoformat.com/wp-content/uploads/2011/04/audi-q3.jpg'
http://www.avtoformat.com/wp-content/uploads/2011/video/Audi Q3.flv
/pro-player
  Ob pričetku prodaje bo na voljo dvolitrski TDI s 140 KM moči. Gnan bo na prednji par koles, povprečna poraba pa naj bi bila manjša od šestih litrov na 100 kilometrov. Slednji verjetno ne bo pokal od moči, kateri motorji pa še bodo poganjali najmanjšega SUV-a pa bo znano kasneje.
nggallery id=163 template=

AKTUALNO