Predpremierno v Sloveniji - jeep renegade in jeep cherokee

  • 28.07.2014
  • Žane Kurent
#

V petek smo si v ljubljanskem prodajnem salonu Avto Triglav ogledali dve vozili, ki uradno še nista pripravljeni za prodajo. Ta bo stekla šele v naslednjih mesecih.

predpremierno-v-sloveniji-jeep-renegade-in-jeep-cherokee-1406536406

Novi jeep cherokee

Eden od dveh zveri je jeep cherokee, ki navduši s svojim unikatnim izgledom. Z drzno zunanjostjo je velik posebnež, ki bo velika popestritev za mestne ulice, čeprav bo napreden štirikolesni pogon nasprotoval takšni lagodni vožnji. Izbirali bote lahko med tremi novimi pogoni: jeep active drive I, jeep active drive II in jeep active drive lock.

Sodobnega izgleda je tudi notranjost novega jeep cherokeeja, ki ponuja kakovostne mehke materiale in navigacijski sistem Uconnect z 8,4-palčnim zaslonom na dotik. Cena vozila še ni znana.

Povezava do strani jeep cherokee.

predpremierno-v-sloveniji-jeep-renegade-in-jeep-cherokee-1406536405

Novi jeep renegade

To je pravi jeep, ki kar kliče po dogodivščinah. Starinski izgled v moderni preobleki, ki bi ga tisti trenutek odpeljali iz prodajnega salona proti obali, kjer bi raziskovali obmorske ceste, preko katerih bi prišli do skritih morskih zalivov.  

Zanj so pri jeepu pripravili nove napredne pogonske sklope, 9-stopenjski samodejni menjalnik, dvopodročno klimatsko napravo in kamero za vzvratno vožnjo. Popoln paket opreme za iskanje sončnih žarkov je dvodelno strešno okno. Cena še ni znana.

Povezava do strani jeep renegade.

GALERIJA

  • Foto: AvtoArena.si, Jeep

AKTUALNO