Opel vivaro z dvema dolžinama, z dvema višinama in več prostora

  • 18.03.2014
  • Grega Kurent
#

Novi opel vivaro združuje funkcionalnost lahkega gospodarskega vozila ter udobje in dizajn osebnega avtomobila. K nam pride poleti.

S privlačno obliko se bodo združile najsodobnejše tehnologije ter številne praktične in inovativne rešitve. Tako v notranjosti, kot pod motornim pokrovom, kjer bodo z izvedbo BiTurbo dizelskim motorjem zagotovljene velike zmogljivosti. Z vsem tem bo vivaro izjemno konkurenčen in atraktiven v tem ključnem delu trga, na katerem opel s približno 50.000 prodanimi vivari na leto, obvladuje približno desetino prodaje srednje velikih dostavnikov v Evropi.

opel-vivaro-z-dvema-dolzinama-z-dvema-visinama-in-vec-prostora-1395148223

Dva dizelska motorja: 1.6 CDTI in 1.6 BiTurbo CDTI

Vsestransko uporabni vivaro je skladen s praktično vsemi zahtevami uporabnikov. Ponudba novega vozila izstopa z uspešnim konceptom različnih izvedenk, različnih konfiguracij z dvema dolžinama in dvema višinama strehe furgona, izvedbe combi, vozil za prevoz delovne ekipe in različic za prevoz potnikov. Novi vivaro je še bolj skladen z zahtevami uporabnikov kot dosedanji, saj z obema dolžinama ponuja večjo notranjo prostornost in večjo funkcionalnost za prevoz tovora in potnikov. Že osnovna izvedba meri približno pet metrov, dolga pa je za 40 centimetrov daljša. V primerjavi s prejšnjo generacijo je torej za 22 centimetrov daljša, kar zagotavlja dodaten prostor, ki je opazen tudi v notranjosti in s tem omogoča večjo funkcionalnost kot prej.

opel-vivaro-z-dvema-dolzinama-z-dvema-visinama-in-vec-prostora-1395148222

  • Vir: Opel
  • Foto: Opel

AKTUALNO