Novi renaultov logotip in slogan ustvarili Slovenci!

  • 05.05.2015
  • Uredništvo
#

S prihodom vozil novih clio, captur, kadjar in espace je renault skočil v novo dobo, ki jo je ovekovečil s prenovljenim logotipom in sloganom »Passion for life«.

Passion for life: ideja, rojena v Sloveniji

Vsebinski predlog za podpis »Passion for life« je podala ekipa Marketinga v družbi Renault Nissan Slovenija. Miguel Angel Calderon, direktor Marketinga, ki iz Ljubljane odgovarja za celotno regijo Adriatic, pojasnjuje: »Ponosni smo, da je centrala v Parizu med številnimi predlogi Renaultovih marketinških oddelkov z vsega sveta za zmagovalnega sprejela prav naš predlog za novi podpis blagovne znamke Renault. Seveda pa je končni rezultat z grafično podobo plod prizadevanj številnih sodelavcev matičnega Renaulta«.

Prvi moderni renaultov salon je v Celju

Hkrati z novim podpisom znamke Renault je bila prenove deležna tudi grafična podoba Skupine Renault. To so domislile in zasnovale delovne ekipe iz direkcije za oblikovanje. Nova grafična podoba vključuje celotno oglaševanje podjetja v zvočnih in vidnih oblikah (televizija, tisk, plakati, radio itn.), prav tako pa tudi spletne strani, razstavne prostore, posebne prireditve, ponudbo dodatkov in oblačil ter ostalo.

  • Vir: Renault
  • Foto: Renault

AKTUALNO