Novi razred E je odprl svoja vrata

  • 09.12.2015
  • Žane Kurent
#

Nekaj mesecev nazaj smo odpotovali v Stuttgart, kjer smo v družbi nemških inženirjev spoznavali tehnologijo, ki bo v pomoč voznikom in lastnikom novega mercedes-benza razreda E. Takrat je bil avtomobil oblečen v kamuflažni vzorec, pred nami pa so skrivali tudi notranjost vozila.

Danes je mercedes-benz uradno objavil fotografije notranjosti novega razreda E, ki ga bomo prvič v živo videli marca 2016 v Ženevi.

Tehnologije prihodnosti novega razreda E

Prvi vtis o notranjosti novega razreda E je predvidljiv. Glede na elegantno, prefinjeno in tehnološko dovršeno notranjost razreda C in razreda S, smo nekaj podobnega nedvomno pričakovali. V primeru razreda E se notranjost bolj približa večjemu bratu, kar je nedvomen plus.

Najprej smo opazili dva velika zaslona z resolucijo 1920 x 720, ki ju bodo dobili lastniki bolj opremljenih izvedenk. Glede na izbiro menjalnika se bo razlikovala tudi osrednja konzola.

GALERIJA

Svetovna novost so stikala na volanu, ki delujejo na dotik. Možnost upravljanja z nastavitvami bo tako še bolj razširjeno. Ne moremo niti mimo svetlobnih efektov, saj bo voznik lahko izbiral med 64-imi ambientalnimi osvetlitvami notranjosti. Zvočno kuliso bo ustvarjal zvočni sistem znamke Burmester.

  • Vir: Mercedes-benz
  • Foto: Mercedes-benz

AKTUALNO