Nova sedmica na kratko v Sloveniji

  • 20.06.2015
  • Gregor Žvab
#

Čeprav bo na ceste zapeljala šele jeseni, smo jo lahko otipali že v petek. BMW je namreč za ozki družbi VIP povabljencev  in novinarjev pokazal novo sedmico. Ker avto še lep čas ne bo na voljo, je bilo fotografiranje striktno prepovedano, zato se boste morali zadovoljiti s tovarniškimi fotografijami.

nova-sedmica-na-kratko-v-sloveniji-1434928331

Na slovenski trg bavarska admiralska ladja prihaja 24. oktobra, takrat pa bodo kupci, poleg izjemnega avtomobila, deležni tudi številnih ugodnosti in privilegijev v okviru novega BMW Exclusive Cluba. Na naših cestah bo sedmica vozila s tremi motorji, enim dizelskim ter dvema bencinskima ter v dveh dolžinskih različicah. BMW 730d bo tako slovenskim kupcem na voljo od 104.250 EUR, pri čemer bo potrebno za štiri kolesni pogon xDrive doplačati 3500 EUR, za daljšo medosno razdaljo pa dobre štiri tisočake. Višek ponudbe v tem trenutku predstavlja BMW 750Li xDrive, s ceno 148.400 EUR.

nova-sedmica-na-kratko-v-sloveniji-1434928343

O novem BMW serije 7 smo izdatno že pisali tukaj, zato je tokratna predstavitev malce krajša. Lahko pa verjamete, da avto, iz prve roke, deluje izjemno. Še vedno klasičen BMW-jev, a izdatno posodobljen voznikov delovni prostor funkcionira odlično, z vsemi sodobnimi tehnologijami pa sedmica postavlja nove standarde na trgu. 

GALERIJA

  • Vir: BMW
  • Foto: BMW

AKTUALNO