NASCAR dirkač trdi, da je njegova punca plačana morilka

  • 19.01.2015
  • Andrej Jama
#

Včasih naletimo na novice, ki so bolj čudne od najbolj izvirne hollywoodske kriminalne drame. To je ena izmed njih. Kot v filmu Mr. & Mrs. Smith, kjer sta bila Angelina in Brad plačana morilca, ta zgodba prihaja iz vrst NASCAR-ja, kjer je gospod poklicni dirkač, gospa pa... domnevna plačanka?

Dirkač Kurt Busch je prejšnji teden na sodišču pričal proti svojemu divšemu dekletu, Patricii Driscoll, ki naj bi mu povedala, da za plačilo ubija ljudi.

"Vsi mi pravijo, da sem nor, ampak poznam situacijo in vam povem iz prve roke," je Busch na sodišču odgovoril na vprašanje svojega odvetnika.

Drikač trdi, da se njegovo bivše dekle velikokrat vrne z misij z modricami. Ko sta bila skupaj v El Pasu (Teksas) je Patricia odšla ven v kamuflažni obleki in škornjih in se vrnila s krvavo večerno obleko pod plaščem.

Na sodišču Patricia še ni zanikala obtožb, je pa za AP povedala, da so nekatere odtožbe identične njenemu scenariju za film o agentki CIE, ki ga piše preteklih 8 let in katerega je Kurt prebral. Toliko o njegovi teoriji... Poleg te fikcije, pa poteka tudi preiskava, da naj bi Kurt fizično napadel Particio.

Ni še znano kakšna bo sodba o prepovedi približevanja (in kdo on njiju bi si to res najbolj želel), je pa vprašljivo mentalno stanje človeka, ki vozi dirkalnik vreden nekaj 100 tisoč evrov s hitrostjo preko 320 km/h!

P.S.: Ko se naslednjič razidete s svojim dekletom, pomislite na Kurta in Patricio in njuno komedijo zmešnjav v sodelovanju z okrožnim sodiščem Kenta. ;)

  • Vir: The Guardian
  • Foto: The Guardian

AKTUALNO