Lastnik lamborghinija mora vrniti domnevno žaljivo registrsko tablico. Uganete zakaj?

  • 12.04.2015
  • Andrej Jama
#

Oddelek za motorna vozila v zvezni državi Teksas je lastniku lamborghinija aventadorja, Saferju Hassanu, poslalo odločbo, da mora vrniti domnevno žaljivo registrsko tablico po naročilu, ki jo ima že več kot tri leta. Registrska tablica z oznako 370H55V na prvi pogled ne izgleda prav nič posebnega, dokler je ne obrnemo na glavo.

Bi po spodnji sliki uganili, kaj je žaljivega?

lastnik-lamborghinija-mora-vrniti-domnevno-zaljivo-registrsko-tablico-1428859632

Pa sedaj?

lastnik-lamborghinija-mora-vrniti-domnevno-zaljivo-registrsko-tablico-1428859633

Kako so prišli do spoznanja, da na glavo obrnjena tablica izda besedo "asshole", lahko le ugibamo. Njihov argument je bil klasičen: "Ko dobimo prijave drugih voznikov, ki vozijo mimo vozila, ukrepamo."  Kdo so ti briljantni umi, ki se vozijo po houstonskih cestah in razvozlavajo oznako 370H55V, na žalost ni znano, bi bili pa verjetno dobri kandidati za kakšen "de-kriptirni oddelek" varnostno obveščevalne službe.

Kot zanimivost lahko povemo, da je v zvezni državi Teksas registriranih več kot 120.000 registrskih tablic izdelanih po naročilu, kar za 25 milijonsko zvezno državo niti ni tako veliko, saj naj bi jih bilo po nekaterih podatkih v Sloveniji med 15 in 20 tisoč.

  • Vir: YouTube
  • Foto: Zajeta slika

AKTUALNO