Kako najti zanesljiv avtoservis?

  • 28.04.2014
  • Uredništvo
#

Iskanje najboljšega avtomehanika v svojem mestu ali okolici zna biti težka naloga - še sploh v primeru, ko si želimo tako kvalitete kot zadovoljstva. Seveda obstajajo zanesljivi in dostopni avtomehaniki, ki ponujajo vse informacije o svojih storitvah na enem mestu. Teh informacij pa žal ne moremo enostavno najti s pomočjo Googla ali spletnih strani, ki so namenjene izključno avtomobilizmu. Ker veliko vlogo pri iskanju igra tudi cenik storitev, si želimo pri iskanju avtomehanika tudi to informacijo. V nadaljevanju bodo predstavljeni trije nasveti, kako najti in izbrati najboljši avtoservis.

Razišči trg in se ne ustavi zgolj pri ponudbi, ki jo nudi avto trgovina

Najmanj težav lahko nastane, če izbereš avtomehanika, ki je specializiran za tip in znamko tvojega avtomobila. Potrebno pa je tudi preveriti ali ima delavnica tudi kakšne druge certificate in kakšne so njihove izkušnje. Preveri tudi ponudnike iz bližnjih mest in ne samo tiste, ki so ti takoj pri roki. Manjše delavnice se po navadi sicer nahajajo izven mesta, a to ne pomeni, da jim manjka izkušenj in da nimajo dobre poslovne strategije.

Preveri mnenja obstoječih strank

Izkušnje avtomehanika lahko najlažje preveriš tako, da prebereš spletna mnenja o ponudniku. Če je večina strank z avtomehanikom zadovoljna, obstaja velika verjetnost, da boš tudi ti. Seveda pa lahko mnenja podrobno prebereš in se ravnaš po tistih, ki se ti zdijo najbolj blizu. Poleg spletnih mnenj, veliko štejejo tudi mnenja prijateljev, sorodnikov, sosedov in znancov, ki ti lahko poročajo o kvaliteti njihovega avtomehanika. Ko poslušaš mnenja drugih, bodi seveda objektiven – ne sledi slepo ne dobrim in ne slabim mnenjem, temveč sam pri sebi premisli, ali se zdijo relevantna.

Mehanika oceni glede na storitev in dodatno ponudbo

Iskrenost, predanost in delavnost so tri najpomembnejše kvalitete, ki naredijo dobrega avtomehanika. Izbira najdražjega avtomehanika v mestu ne bo zagotovila kvalitete in zadovoljtva. Če si želiš zares dobrega avtomehanika, primerjaj različne avtomehanične delavnice, glede na mnenja, zadovoljstvo strank, cenik, delovni čas, urejenost delavnice, časovno oddaljenost in dodatno ponudbo, ki jo nudi. Te informacije so zbrane na enem mestu na spletnem iskalniku Onmuvo. Onmuvo deluje že od leta 2012, avtomehanične delavnice pa so bile odobrene kot samostojna storitev ob koncu leta 2013. Če najdeš svojega avtomehanika, mu daj oceno in pusti mnenje, saj boš s tem pomagal tudi ostalim iskalcem avtomehanikov.

  • Vir: Onmuvo

AKTUALNO