Hondine stare reklame z Jodie Foster, Bradom Pittom in Michaelom J. Foxom

  • 15.10.2012
  • Žane Kurent
#

Na kup smo zbrali tri Hondine reklame, ki so se v začetku devedesetih let prejšnjega stoletja predvajale na ameriških televizijskih postajah. Takrat je Honda uporabila za svoje oglase zanimivo taktiko. Akterji v reklamah so bili znani obrazi iz filmskega sveta, ki so spodbujali nakup japonskih vozil.

V prvi reklami je simpatična in nasmejana igralka Jodie Foster fotografirala pozersko hondo civic. Civic ferio, ki jo omenja, stoji za oznako sedan, torej limuzinsko različico pete generacije Honde. Američani so pač nori na limuzine in potrebno je bilo poudariti tisto kar se prodaja. Jodie nam tudi nerazločno pove, da jih poganja zmogljiv "Vwee-Tech" motor in ne, nam znani VTEC.

hondine-stare-reklame-z-jodie-foster-bradom-pittom-in-michael-j-foxom-1350296560

Skladbo "She Drives Me Crazy", ki jo slišite v oglasu je prispevala skupina Fine Young Cannibals. Hit tistega časa so izbrali tudi za reklamo z Michaelom J. Foxom in sicer "The Power of Love", s to razliko, da je Michael oglaševal hondo integro. Najboljši del vas čaka pri 23 sekundah videa, ko smo ugotovili, da gospod Fox obvlada tudi japonščino.

Zadnja in povsem v stilu Brada Pitta je reklama za hondo integro. "Integra, Nottegra, Honda!"

  • Vir: Youtube
  • Foto: Zajeta slika

AKTUALNO