Film Entourage nam bo postregel s številnimi luksuznimi avtomobili

  • 27.12.2014
  • Andrej Jama
#

Entourage je eden najbolj pričakovanih filmov "za moške". Po seriji, ki nam je prinesla 8 sezon polnih hollywoodskega blišča, golih deklet in luksuznih avtomobilov, si lahko le mislimo kaj bodo tokrat počeli Vincent Chase, E, Turtle in Johnny Drama, skupaj z gostobesednim Arijem Goldom. 

Glavni akterji so imeli vedno zelo drag okus za avtomobile, ki so jih vozili v seriji: Maserati Quattroporte, Rolls-Royce Phantom, Ferrari California, Ferrari 575M Superamerica, Aston Martin DB9 Volante, Aston Martin V8 Vantage, Porsche 911 Carrera, Ferrari F430 Spyder, BMW 750i, BMW ActiveHybrid 7, Cadillac Escalade, Hummer H2, Mercedes S65 AMG so bili le nekateri od mnogih, ki smo jih lahko zasledili. Da ne pozabimo lepotca, ki smo ga videli v naslovni špici vsake epizode, Lincoln Continental iz leta 1965.

Vozila iz filma Entourage

GALERIJA

Če pogledamo napovednik za film, lahko kmalu vidimo, da se njihov okus ni bistveno spremenil. Že v napovedniku lahko opazimo luksuzne avtomobile kot so Corvette Z06 Convertible, Cadillac Escalade, Bentley Continental GT, Lamborghini Gallardo in Aventador ter koncept Cadillac Ciel, ki je verjetno zamenjal Continentala iz serije.

Napovednik: Entourage (film)

Film si bomo lahko ogledali na filmskih platnih prihodnje leto poleti.


AKTUALNO